Logeren met je baby

In Boxtel leggen we momenteel de laatste hand aan de inrichting van het ‘Tiny-tuin-huis’ waar je vanaf maart welkom bent met je baby tussen 3 en 9 maanden.

 

Wat een heerlijk idee; na een kraamtijd vol nieuwigheden nog even met jullie gezinnetje een paar dagen er tussenuit voordat het werkende leven weer begint.
Maar waar neem je een baby mee naar toe? Het drukke zwembad in een vakantiepark is misschien niet dé plek waar jij en je baby tot rust komen. En heeft een hotel wel alles wat je op dit moment nodig hebt?

 

Kom logeren!

Ik nodig je uit om een midweek te komen logeren in ons ‘Tiny-tuin-huis’ in Boxtel. Met alle ruimte en praktisch ingericht zodat je je geen zorgen hoeft te maken of het wel veilig, handig of geschikt is voor een pasgeboren baby.

Natuurlijk staat Bewegen met je Baby centraal, we gaan aan de slag en ik leer jullie zowel vaardigheden als kennis om zelf thuis verder mee aan de slag te gaan. Maar ook aan de ouders wordt gedacht!
Een heerlijk avondje met z’n tweeën, uitgebreid dineren bij kaarslicht, naar de film of lekker op stap. Jullie hebben weer echt tijd voor elkaar terwijl ik op jullie baby pas.

 

 

Meer informatie

Ben je nieuwsgierig geworden? Voor jezelf of wil je het cadeau geven aan een vriendin, collega of familielid?
Op dit moment timmeren de bouwvakkers nog aan de laatste vloeren en meubels. We verwachten eind september van start te kunnen.

Laat hier vast je gegevens achter voor meer informatie, en om op de hoogte gehouden te worden.

 error: Deze website is beveiligd tegen het opslaan van video\'s en afbeeldingen.